+A | batal | -A
   
Aktiviti
 
Penyampaian Sijil Certified in Erosion and Sediment Control 2013 kepada para penerima yang telah lulus cemerlang di dalam program CPESC 2013
Sukacitanya, satu Program Pensijilan Certified Professional In Erosion And Sediment Control (CPESC) telah berlangsung pada 9 hingga 12 September 2013 bertempat di JKR Malaysia. Program (CPESC) ini telah dibangunkan lebih daripada 25 tahun bagi menyediakan pentauliahan professional kepada individu yang terlibat dengan kawalan..
                      
Mesyuarat Pegawai Penyelaras dan Juruaudit JKR EMS ISO 14001:2004 (MPPJ) Bil 1/2013
Mesyuarat tersebut telah diadakan bertempat di Hotel Grand Continental Kuala Terengganu, Terengganu pada 17 hingga 19 April 2013. Mesyuarat telah dihadiri seramai 65 orang yang terdiri daripada semua pegawai penyelaras alam sekitar dari setiap JKR cawangan di ibu pejabat JKR Malaysia, JKR negeri dan juruaudit-juruaudit ISO..
                      
Mesyuarat Pegawai Penyelaras dan Juruaudit JKR EMS ISO 14001:2004 (MPPJ) Bil 2/2013
Mesyuarat tersebut telah diadakan bertempat di Bilik Mesyuarat Tingkat 18, Menara PJD, JKR Malaysia pada 6 hingga 7 November 2013. Mesyuarat telah dihadiri seramai 62 orang yang terdiri daripada semua pegawai penyelaras alam sekitar dari setiap JKR cawangan di ibu pejabat JKR Malaysia, JKR negeri dan juruaudit-juruaudit ISO..
                      
Majlis Sambutan Aidilfitri Peringkat Menara PJD 2013
Majlis Sambutan Aidilfitri Peringkat Menara PJD telah diadakan pada 5 September 2013 bertempat di ruang legar Menara PJD. Tujuan utama sambutan ini diadakan adalah untuk mengeratkan silaturrahim antara kakitangan JKR.CAST telah dipertanggungjawabkan untuk menyediakan gerai minuman panas, manisan serta buah-buahan tempatan. Tema..
                      
Senamrobik Peringkat CAST
CAST sedang menganjurkan aktiviti senamrobik pada setiap hari Rabu, dari jam 12:30 tengahari hingga 1:30 petang. Senamrobik yang pertama telah dimulakan pada 13 November 2013 bertempat di Bilik Heliconia, CAST. Tujuan utama senamrobik ini diadakan adalah untuk membudayakan gaya hidup sihat, disamping merapatkan silaturrahim..
                      
Galeri

//> isi kandung default kat link rel kena taruk rel='#default' //>
Kalendar C.A.S.T

Kalendar Aktiviti