Date: Isnin, Oktober 15, 2018

Pusat Kecemerlangan Kejuruteraan dan Teknologi JKR (CREaTE) akan menganjurkan PWD Forensic Engineering Conference 2018 (PFEC 2018) - PWD Experiences : Are We in Trouble? pada 16 – 17 Oktober 2018 seperti berikut :

TAJUK

:

PWD FORENSIC ENGINEERING CONFERENCE 2018 (PFEC 2018) -

PWD EXPERIENCES : ARE WE IN TROUBLE?

TARIKH

:

16 – 17 OKTOBER 2018 (SELASA - RABU)

TEMPAT

:

DEWAN UTAMA CREaTE MELAKA

PENGINAPAN

:

TIDAK DISEDIAKAN

YURAN

:

PERCUMA

KUMPULAN SASARAN

:

KUMPULAN P&P DAN SOKONGAN

TARIKH TUTUP PERMOHONAN

:

9 OKTOBER 2018 (RABU)

Sekiranya berminat, permohonan boleh dibuat melalui Sistem Latihan dan Fasiliti CREaTE JKR di pautan http://latihan.createjkr.gov.my (link is external) ataupun melalui portal CREaTE http://www.createjkr.gov.my (link is external). Untuk daftar masuk ke dalam sistem, pemohon diminta untuk memasukkan No. Kad Pengenalan & Katalaluan: P@ssw0rd321. Pemohon boleh mengubah katalaluan di profil pemohon.

Mohon kerjasama YBhg. Datuk/Dato’/Tuan/Puan agar mendapatkan persetujuan daripada Ketua Unit/ Bahagian (KUB) dan sokongan oleh Ketua Pegawai Pembangunan Kompetensi & Latihan (KPPKL) Cawangan/ Negeri di dalam Sistem Latihan JKR sebelum diluluskan oleh pihak CREaTE.

YBhg. Datuk/Dato’/Tuan/Puan juga diminta agar memastikan maklumat di dalam Sistem myKJ bagiModul Rekod Utama - Penempatan Bertugas dan Modul Perkhidmatan adalah lengkap dan tepat. Sila hubungi penyelaras myKJ Cawangan/ Negeri anda untuk pengemaskinian.

Untuk maklumat lanjut berhubung  MANUAL PENGGUNA SISTEM LATIHAN DAN FASILITI CREaTE JKR boleh diakses melalui pautan berikut;

http://www.createjkr.gov.my/manual-mylatihan/ (link is external)

YBhg. Datuk/Dato’/Tuan/Puan tidak dibenarkan untuk terus datang ke kursus (walk-in) tanpa membuat permohonan melalui sistem. Ini kerana tempahan penginapan, surat jemputan, borang maklumbalas kursus, Lampiran G dan sijil penyertaan kursus hanya boleh dibuat melalui sistem.

Sebarang pertanyaan berkaitan Sistem Latihan dan Fasiliti CREaTE JKR, sila hubungi Unit Pengurusan Pengetahuan, Teknologi Maklumat dan Pusat Sumber, CREaTE melalui helpdeskmylatihancreate [at] jkr.gov.my ( (link sends e-mail))

Bagi peserta yang berminat dan tidak dapat akses ke sistem latihan dipohon memaklumkan penyertaan dan memberikan maklumat lengkap kepada pihak kami melalui alamat emel faziah [at] jkr.gov.my ( (link sends e-mail)) dan manuarp [at] jkr.gov.my ( (link sends e-mail))  (Unit Jemputan dan Promosi Seminar) dan salinan emel ke Ketua Unit/Bahagian seperti berikut;
 

TAJUK

PWD FORENSIC ENGINEERING CONFERENCE 2018 (PFEC 2018) -

PWD EXPERIENCES: ARE WE IN TROUBLE?

NAMA

 

JAWATAN / GRED

 

EMEL

 

NO KAD PENGENALAN

 

CAWANGAN DAN ALAMAT PEJABAT

 

NO TELEFON

 

KETUA UNIT / BAHAGIAN

 


Sebarang pertanyaan sila hubungi pegawai Unit Jemputan Dan Promosi Seminar berikut :-

Nama

Emel

No. Telefon

Faziah Binti Hj Ayub

faziah [at] jkr.gov.my ( (link sends e-mail))

06-5512287

Mohamad Anuar Bin Padeli

manuarp [at] jkr.gov.my ( (link sends e-mail))

06-5512289

Chai Siok Ling

csling [at] jkr.gov.my ( (link sends e-mail))

06-5512289

Muhammad Aiman Bin Wahid

muhdaimanw [at] jkr.gov.my ( (link sends e-mail))

06-5512278


Disediakan oleh,

Unit Jemputan Dan Promosi Seminar 
Pusat Kecemerlangan Kejuruteraan Dan Teknologi (CREaTE)